WIJ INSTALLEREN DE TOEKOMST!

3DM BUNDELT KENNIS EN KUNDE

3DM is een autonoom bedrijf samengesteld uit drie solide partners werkzaam op het gebied van techniek en logistiek. JACOPS, EQUANS en BESIX slaan de handen in elkaar voor het versneld uitrollen van de omschakeling van analoge naar digitale meters. Een synergie die uitmondt in hoogwaardige kwaliteitsdiensten rondom digitale gas-, water- en elektriciteitsmeters. Deze operatie is voor ieder van ons een duurzame oplossing inzake milieu en klimaat en dus van grote maatschappelijke waarde

DE DIGITALE METER COMMUNICEERT BETER

De uitrol van digitale meters vormt de basis voor de transitie naar het decentrale energiesysteem van de toekomst. Tegen eind 2024 heeft 80 procent van de huishoudens in Vlaanderen digitale meters. Daar zitten uiteraard heel wat voordelen aan vast. Zo zullen de nieuwe meters consumenten meer inzage geven in verbruik en hen de mogelijkheid geven deze te monitoren. Het tijdperk van het doorgeven van meterstanden is definitief voorbij. Digitale meters zien het onderscheid tussen iemand die stroom verbruikt en iemand die stroom produceert. Het grote voordeel is dat de meters van morgen sterker communiceren dan de oude analoge meters van gisteren wat ons veel energieverspilling zal besparen.

KLANTGERICHTE EFFICIENTIE

Wanneer een 3DM-installateur bij u aanbelt is er al heel wat voorbereidend werk verricht. De logistiek achter de uitrol is dan ook aanzienlijk. Al onze contacten krijgen ruim op voorhand een melding van de omschakeling: per mail, SMS of gewoon een brief in de bus. Het enige dat wij van de klanten vragen is om de afspraak te bevestigen of, bij belet, deze te verzetten via het contactcenter. Meestal vervangen wij tegelijk de elektriciteits- en aardgasmeter. Twee vliegen in een klap. De achterliggende reden is dat de twee meters met elkaar communiceren. Daar heeft iedereen baat bij. Onze techniekers zijn uitstekend getraind en komen slechts één keer langs. First time right noemen we dat, een punt van efficiëntie waar we hard op inzetten.